perjantai 27. joulukuuta 2013

Hong Kong




Nimi ja vuosi: Hong Kong (2003)
Valmistaja: Ravensburger
No. 16 085 3
Palojen määrä: 1000
Hankittu: kirpputori, maaliskuu 2013

Yksi harvoista valokuvapalapeleistäni. Mutta oli pakko ostaa, sillä kuvassa oli pilvenpiirtäjiä, ja etenkin, kun ne pilvenpiirtäjät olivat välillä jostakin muusta kaupungista kuin New Yorkista. Lisäksi tämä hohtaa pimeässä. Valitettavasti kamerani kyky ei riitä hohtokuvan ottamiseen, mutta varmaankin kaikki palapelien ystävät ovat nähneet, miltä pimeässä hohtavat palapelit näyttävät.

Oletin, että tämä olisi haastava koottava, ja niinhän tämä olikin. Mukavaa, kun tämän kanssa sai välillä hieman pähkäillä. Onnistumisen tunne oli myös mukava, kun löysi oikeita paloja. Parasta kuitenkin oli se, ettei tämä ollut turhauttavan haastava. Pitänee etsiä lisää tällaisia kuvia, joissa on paljon yksityiskohtaisia, toisiin kuvioihin sekoittuvia kuvioita. Huomasin tätä kootessani, että tällaiset useita eri rakennuksia sisältävät kuvat ovat hauskaa koottavaa.

Kulunutta aikaa en osaa arvioida, sillä tein tätä useampana päivänä varsin satunnaisina jaksoina. Kohtalaisen aikaavievä joka tapauksessa 1000 palan palapeliksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti