perjantai 13. joulukuuta 2013

Herkules




Nimi ja vuosi: Happy Ending for Meg and Hercules (1998) 
Valmistaja: Ravensburger 
No. 14 208 8 
Palojen määrä: 500 
Hankittu: kierrätyskeskus, huhtikuu 2013 


Taas yksi helppo välipala eli välipalapeli. Näillä värikkäillä kuvilla on jostain syystä erityinen paikka sydämessäni, olivatpa ne lapsellisia tai eivät, ja tämä on jälleen yksi herkullisenvärisistä palapeleistäni.

Ei haitannut, vaikka kuva oli lapsille suunnattu. Ei ollenkaan, sillä rakastan monia Disneyn elokuvia ja katselen niitä edelleen näin aikuisenakin. Ei voi kuin ihailla sitä piirrostaiteen laatua. Herkules ei ole koskaan ollut mikään erityinen suosikkini, mutta pidän kyllä siitäkin. Ihan riittävästi, että tulin ostaneeksi tämän palapelin.

Ravensburger sanoo aina vannovansa laadun nimeen, ja tämäkin palapeli on laadukas verrattuna vaikkapa tuohon Reflectioniin. Mutta, mutta... verrattuna joihinkin muihin Ravensburgereihin tämä on hieman höttöinen. Vaikka palat onkin hyvin leikattu, ne tuntuivat keveiltä ja ohuilta. Tätä ihmettelen kovasti, sillä eikö juuri näissä lapsille suunnatuissa palapeleissä pitäisi panostaa kestävyyteen? Kuvan värit sen sijaan olivat yhtä laadukkaat kuin Ravensburgerin palapeleissä aina.

Värikäs ja yksityiskohtainen kuva oli helppo koota, ja aikaa kului noin kaksi tuntia. Hieman harmitti, että palapelistä puuttui lopulta kaksi palaa, mutta olin varautunut siihen jo palapelin ostaessani. Hintalapun mukaan se oli lojunut kierrätyskeskuksen hyllyllä jo kuukauden, ja sitä oli selvästi käännelty ja väännelty sinä aikana. Varautuminen oli vain luontevaa. Onneksi oli halpa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti