sunnuntai 21. elokuuta 2016

Leijonakuningatar


Nimi: The Pride
Valmistaja: Jumbo
No. 01566
Palojen määrä: 1000 
Hankittu: Ebay UK (Saksa)
Erikoista: Kultaus


Huh, kun on kulunutkin aikaa viimeisimmästä postauksesta. Laiskuus jälleen syynä taukoon, mutta eipä ole juuri ollut aikaa koota paljon palapelejäkään tämän vuoden aikana. Nyt sain sitten viimein inspiraation päivittää, joten lähdetäänpä purkamaan kokoamisia. Näissä joissakin postauksissa (kuten tässä) on muuten hieman normia laadukkaampi kuva, sillä minulla oli järjestelmäkamera lainassa viikko sitten. Toki sitten käytin tilaisuuden hyväkseni ja kuvasin kaikki sillä hetkellä koottuna olleet palapelit. :)

Tämä on taas niitä palapelejä, jotka on vain ollut pakko hankkia, koska kuva on niin kaunis. Jee, isoja kissapetoja! Pidän myös kovasti tästä taiteilija Karl Bangin ”naiset ja kissapedot” -sarjasta, johon tämä kuuluu. Harmittaa, kun en pääse kokoamaan näitä enempää, sillä sarjan kuvia on painettu palapeleiksi lähinnä menneisyydessä, jolloin en vielä voinut hankkia palapelejä itselleni. Mutta ei koskaan saa sanoa ei koskaan. Mistä sitä tietää, vaikka joskus jossakin tulisikin näitä vastaan.

Kultaus tekee tästä arvokkaan näköisen, ja se onkin tässä se juttu, joka erityisesti viehättää. Kuvana tämä ei ollut vaikea koota, eli rentoutumispalapeli on kyseessä. Laadukaskin tämä on sekä paloiltaan että kuvaltaan, joten eipä kaduta tämän hankkiminen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti