keskiviikko 26. elokuuta 2015

Keiju



Nimi: Amid hummers 
Valmistaja: Clementoni 
No. 30788 
Palojen määrä: 1000  
Hankittu: Kierrätyskeskus, syyskuu 2014 
Erikoista: kultaus


Tämä on yksi kauneimpia omistamistani palapeleistä. Ennen kuin löysin tämän kierrätyksestä, olin haikaillut tämän sarjan palapelien perään jo jonkin aikaa. Näitä kullattuja keijupalapelejä on muistaakseni ainakin kolme erilaista, ja sarja on julkaistu joskus vuosien 2006-2009 tienoilla. Tuolloin jo katselin näitä palapelejä ihaillen, mutta en voinut ostaa itselleni. Näitä oli näet vain nettikaupassa, ja tuolloin en vielä ostellut palapelejä netistä. 

Mutta sitten viime syksynä joku ihana ihminen oli luovuttanut tämän kierrätykseen, ja sain vihdoin yhden keijuista itselleni. Että kiitos vain sinä jalo tuntematon! 

Sanomattakin on selvää, että palapeli, johon onnistuu kehittämään voimakkaan tunnesiteen jo ennen kokoamista, on mukava koota. Ja kyllä, tämän parissa viihtyi oikein mukavasti, vaikka tämä olikin vain 1000-palainen. Kaunis kuva ja odottamaton hankaluus tekivät kokoamisesta mielekästä. Hankaluus? Jep, jotkin kohdat tässä olivat hankalia tuon kultauksen vuoksi, joten ihan läpihuutojuttu tämä ei ollut. 

Vielä kun löytäisin jostakin niitä saman valmistajan Orient dream -sarjan lintupalapelejä, jotka muistuttavat näitä keijuja tyyliltään, olisin kovin iloinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti