sunnuntai 22. syyskuuta 2013

San Fransisco -minipalapeli


Nimi: Glowing Planet over San Fransisco
Valmistaja: Ravensburger
No. 14 953 7
Palojen määrä: 204
Hankittu: kirpputori, syyskuu 2013
Muuta: minipalapeli


Ensimmäinen tätä laatua omistamani ja kokoamani palapeli, ja rakastuin siihen ensikokoamalta. Haluan lisää näitä miniatyyripalapelejä!

Kuva ei kerro oikeastaan mitään siitä, kuinka pieni tämä on, mutta pakkauksessa lukee 15 x 10 cm, jos se jollekulle jotakin kertoo. Paremmin kokoa havainnollistaa ehkä tämä seuraava kuva, jossa yksi palapelin paloista on sormeni päällä:


Palat ovat siis todella pieniä. Itseltäni niiden käsittely sujui ongelmitta, mutta minulla on kookkaudesta huolimatta varsin sirot kädet, ja kynnet luonnollisesti helpottavat erilaisten esineiden käsittelyä. Vankkakouraisemmalla voisi tulla vaikeuksia tällaisen pikkupalapelin kanssa. Hyvä lähinäkö on myös eduksi, ettei tarvitse tihrustaa. 

Itse koin, että 204 palassa ei erityisemmin haastetta ollut, vaikka palapeli oli näin pieni. Ehkä siihen vaikutti se, että kuvassa on vähähkönlaisesti mustaa. Tummempina nuo pienet, keskenään samanmuotoiset palat olisivat pirullisempia. Aikaa tämän kokoamiseen meni noin tunti ja ehkä kymmenisen minuuttia päälle; vaikea sanoa, kun tein jotain muuta siinä välissä. Tällainen palapeli ei siis vaadi erityisesti kärsivällisyyttä kuten isommat palapelit, ja sopii hyvin pikaiseksi iltapuhteeksi.

Luultavasti hankin jo piakkoin tälle San Fransiscolleni seuraa Japanista, joten minipalapelejä tulee tänne vielä lisää joskus tulevaisuudessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti