perjantai 16. elokuuta 2013

Palapelipäiväkirja: Neuschwanstein castle 5000 palaa, osa II


Osa 1 täällä.

25.7.–26.7.2013
Jonkin aikaa paloja lajiteltuani jatkan kokoamista, sillä lajittelu on varsin tylsää hommaa. Kokoaminen jatkuu hitaasti muutaman palan paikallistamisen vauhdilla ensimmäisenä iltana, ja toisena päivänä alan koota aikaisemmin lajittelemiani lehtipaloja vasempaan reunaan.




28.7.–29.7.2013
Lehtipalat koottuna ja lajittelu jatkuu. Yritän erottaa kaikenlaisia sinisävyisiä paloja erikseen ja lajittelun välissä alkaa koota niistä palapelin kuvassa hujan hajan olevia pieniä alueita. Eli homma on aika lailla levinnyt tässä vaiheessa. Jo kokoamieni alueiden lisäksi kuvassa ei ole juurikaan jäljellä sellaisia alueita, joita voisi koota yksinään, joten on vaikeampi erotella paloista jokin palakasa ja koota se. Tämä on kokonaisuutena hankala palapeli. Kokoaminen etenee kuitenkin, etenee.



30.7.–1.8.2013
Etenee tosi hitaasti. Nolottaa, kun ei ole tämän enempää saanut aikaiseksi.


Nolottaa, vaikka ei pitäisi.


5.8.–11.8.2013
Taas tuli taukoa kokoamiseen, mutta tauon jälkeen on edetty jälleen. Olen pyrkinyt kuluneen viikon aikana tekemään palapeliä ainakin tunnin päivässä, ja kyllä siinä aika hyvin onnistuinkin. Tulokseksi tuli tällaista:




Ja koska en alkuviikolla saanut edes koskettua koko palapeliin, väliin tuli sopiva tauko ja laitan tämän toisen osan tänne. Kyllähän tuo kuva tuosta alkaa jo hahmottua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti